Studio antidote is een jong Architectenbureau gevestigd in Maarsbergen. Ik zet architectuur in als ‘tegengif’ door duurzame, goed doordachte gebouwen te ontwerpen die blijven. Ik ontwerp gebouwen die een rustpunt zijn, die licht, sprankelend, gezond en hoopgevend zijn. Op deze manier draagt architectuur substantieel bij aan een duurzamere gebouwde omgeving.

Gepaste aanbouw in Soest

In Soest realiseert Studio antidote een aanbouw over twee verdiepingen aan de zuid en westzijde van de bestaande woning. Het ontwerp van de aanbouw is erop gericht om de bestaande zuivere vorm van het woonhuis in stand te houden en te versterken door hier een subtiele aanbouw naast te plaatsen.

Het bestaande huis wordt volledig geïsoleerd en de aanbouw voldoet aan de hoogste isolatiestandaarden. Het huis wordt verwarmd middels een warmtepomp en pv-panelen op het dak en de schuur zorgen voor voldoende energieopwekking. Op deze manier is deze gedateerde woning niet alleen zorgvuldig uitgebreid maar ook gereed voor de toekomst. Ben je ook op zoek naar een architect in Soest? Neem dan snel contact met mij op. 

Ik kijk zorgvuldig naar de kwaliteiten van de plek en werk met wat ik aantref. Waar we nieuw bouwen, is dat bij voorkeur met tijdloze, natuurlijke en biobased materialen die mooi verouderen en een lange levensduur hebben.  

 

Met geestdrift en discipline werk ik graag met gebruikers samen aan woningen, interieurs en bijzondere transformaties. Aan de hand van een zorgvuldig en transparant ontwerpproces ontstaan frisse en heldere oplossingen. Door intensief samen te werken met experts uit andere disciplines, ontstaan verrassende maar vooral ook kloppende gebouwen. 

 

Haarbos 16
9353 HA Maarsbergen
info@studio-antidote.nl
+31(0)6 54 34 52 11

Architectenregister: 1.210113.003

KVK: 87645793

BNA erkend bureau

Ben je op zoek naar een Architect voor een project in Maarsbergen, Soest, Utrechtse Heuvelrug of omgeving? Stuur mij een bericht en ik neem zo snel mogelijk contact op.